Robotisering (Robotic Proces Automation) bij het CJIB

Terug naar agenda

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Info

Middels onderstaande links kunnen we je verder helpen wanneer je vragen hebt omtrent events.

Legenda


20 september

11:30 – 12:30 uur

Welkom in de wereld van robotisering (Robotic Process Automation) bij het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Wat is RPA?  Wat levert het voor waarde op? In deze lunchsessie gaat Jeroen Tjemmes (RPA developer en consultant) in op concrete voorbeelden van robotisering bij het CJIB. Ook demonstreert Jeroen Tjemmes een drietal processen.

Beschrijving

Tijdens deze lunchsessie verkrijg je inzichten in hoe robotisering toegepast wordt bij het CJIB om het werk te vernieuwen en verbeteren. Geïnteresseerd? Meld je aan voor de online sessie. 

Extra informatie
Ticket

Ledenticket

Event Details

Event Details

Aanmelden kan tot en met 18 september

Datum: 20 september 2022

Aanvangstijd: 11:30 CEST

Eindtijd: 12:30 CEST

Locatie: Online (zie link in ticket)

Ledentickets en niet-ledentickets
In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.