OPS Congres Noord

Terug naar agenda
Info

Middels onderstaande links kunnen we je verder helpen wanneer je vragen hebt omtrent events.

Legenda


19 januari 2023

12.00 – 18.00 uur

Na de succesvolle voorgaande OPS-congressen organiseren vijf van onze ledenorganisaties, UMCG, CJIB, DICTU, RDW en DUO, op 19 januari een nieuwe editie van het OPS-congres Noord 2023. Beheerders werken in een dynamische IT-omgeving waar in een snel tempo ontwikkeld wordt. Op het congres komen beheerders van verschillende grote organisaties samen om kennis te delen op het gebied van onder andere security, logging, datagebruik, automatisering en nog veel meer.

Let op: werk je bij UMCG, CJIB, DICTU, RDW of DUO? Meld je dan hier aan.

Beschrijving

Na de opening door een gerenommeerde keynotespeaker kun je verschillende presentaties/workshops bijwonen.  We sluiten af met een (netwerk)borrel. Het exacte programma wordt op deze pagina geplaatst zodra het rond is.

Voorwaarden aanmelden
• De organisatie stelt 50 kaarten ter beschikking voor de overige ledenorganisaties van Samenwerking Noord. Werk je niet bij UMCG, CJIB, DICTU, RDW of DUO en wil je graag komen, dan kun je je via Samenwerking Noord aanmelden.
• Aanvullend zijn 30 kaarten beschikbaar voor studenten/recent afgestudeerden van MBO, HBO en de universiteit, die interesse hebben voor het werkveld van beheer in het Noorden bij één van de vijf betrokken organisaties. De studenten kunnen zich ook via Samenwerking Noord aanmelden.

Ticket

Ledenticket, Studenten/Alumniticket

Event Details

Aanmelden kan tot en met 16 januari

Datum: 19 januari 2023

Aanvangstijd: 12:00 CET

Eindtijd: 18:00 CET

Locatie: UMCG

In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.