Lunchsessie: ‘Agile/Scrum ontwikkelingen bij GasTerra’

Terug naar agenda
Wissen
Veelgestelde vragen

Waarom wordt er een factuuradres gevraagd? Wie ontvangt de tickets na reserveren? Wat zijn ledentickets?

Afmelden

Afmelden voor een event kan door te mailen naar events@samenwerkingnoord.nl, minimaal 24 uur van tevoren.

Indien je je niet tijdig afmeldt, volgt er een factuur ter waarde van het niet-ledenticket (let op: alleen van toepassing indien er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets).

Legenda

25 maart

11:30 – 12.30 uur

Via Microsoft Teams

In 2016 zijn we overgestapt van Waterval naar Agile/Scrum. Deze overgang is succesvol geweest. Vanaf 2016 hebben we ons Agile/Scrum werken verder ontwikkeld. Dit verhaal richt zich op de ervaringen die wij hebben opgedaan en wat het A/S werken ons heeft gebracht; zowel bij IT als voor de Business. Daarnaast een uitleg over de verdere professionalisering van onze ontwikkelstraat. Gebruik Docker, Gitlab, Tosca etc.

Beschrijving

Lunchsessie: ‘Agile/Scrum ontwikkelingen bij GasTerra’
Een verhaal over de weg die GasTerra bewandeld heeft bij de overgang van Waterval naar Agile/Scrum werken en de verdere professionalisering van onze ontwikkelstraat.

Extra informatie
Ticket

Ledenticket

Event Details

Event Details

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 24 maart

Datum: 25 maart 2021

Aanvangstijd: 11:30

Eindtijd: 12:30

Locatie: Online (zie link in ticket)

Ledentickets en niet-ledentickets
In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.