Het huwelijk tussen privacy en security

Terug naar agenda
Info

Middels onderstaande links kunnen we je verder helpen wanneer je vragen hebt omtrent events.

Legenda


13 december

16:00 – 17.30 uur

Na een succesvolle start van het kennisnetwerk privacy en security is er een vervolg event gepland over het huwelijk tussen privacy en security. Het wordt een interactieve middag waarbij de deelnemers in groepen uiteengaan en debatteren over diverse stellingen.

Beschrijving

Het kennisnetwerk is bedoeld voor alle privacy en security professionals van Samenwerking Noord-leden. Ben je (C)ISO, FG, Privacy officer, of ben je op een andere manier dagelijks betrokken bij security en privacy zaken in je organisatie? Sluit dan aan om kennis te delen.

Programma

15:30 Inloop

16:00 Start

Privacy en security zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sommige mensen zien security als onderdeel van privacybescherming, anderen zien privacybescherming als onderdeel van securitymaatregelen, maar doen we dan recht aan beide begrippen? Waar zit het onderscheid en waar verbinden ze elkaar?

Tijdens het kennisnetwerkevent op 13 december staan professionals in twee teams tegenover elkaar om aan de hand van scherpe stellingen te discussiëren en antwoord te geven op de vraag: hoe sluiten we een gelukkig huwelijk tussen privacy en security?

Kennisnetwerkvoorzitter Mathijs Hummel zal de discussie modereren.

17:30 Afsluiting en borrel

Ticket

Ledenticket

Event Details

Aanmelden kan tot en met 4 december voor het ontvangen van een naambadge.

Datum: 13 december 2022

Aanvangstijd: 16:00 CET

Eindtijd: 17:30 CET

Locatie: Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

In het geval er wordt gewerkt met ledentickets en niet-ledentickets; indien je werkt bij een organisatie die lid is van Samenwerking Noord, kom je in aanmerking voor een ledenticket. We controleren dit aan de hand van je zakelijke e-mailadres. Na de controle ontvang je de tickets per mail. De tickets worden bij aanvang van het event gescand door Samenwerking Noord. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er een factuur gestuurd naar de organisatie waar je werkt, ter waarde van het niet-ledenticket.