24 juni • 16.00 – 17.30 uur

Jo Caudron: Een optimistisch plan voor een post-corona wereld

Door IT Academy, Samenwerking Noord & Connect.frl

Op 24 juni, van 16.00 – 17.30 uur, wordt het eerste lustrum van IT Academy Noord-Nederland online afgesloten. Na de succesvolle keynote tijdens Trendship in oktober 2019 komt Jo Caudron internetpionier, serial entrepreneur en founding partner van Duval Union Consulting en Scopernia weer online terug. Tijdens dit webinar spreekt Jo over een entry strategie voor het nieuwe normaal en presenteert hij een optimistisch plan voor een post-corona wereld. Deze online editie wordt mede mogelijk gemaakt door Samenwerking Noord, IT Academy, Samenwerking Rijk Noord en Connect.frl.

Het laatste boek van Jo Caudron De wereld is rond is recent verkozen tot het Managementboek van het jaar 2020. Zijn verhaal presenteerde hij tijdens het vijfjarig bestaan van de IT Academy tijdens Trendship 2019 in MartiniPlaza. Jo gaat in zijn boek op zoek naar verbanden tussen allerlei maatschappelijke transformaties. Een zoektocht met maatschappelijke en technologische uitdagingen van vandaag, op weg naar en optimistisch toekomstbeeld. Hij beschrijft uitdagingen op het gebied van onder andere wonen, werken en mobiliteit.

Tijdens de online sessie op 24 juni wordt hier nogmaals kort bij stil gestaan. Hij neemt de deelnemers mee in de scenario’s die worden beschreven in het boek en legt de koppeling met de nieuwe opgedrongen realiteit. Jo spreekt over een entry strategie voor het nieuwe normaal en presenteert een optimistisch plan voor een post-corona wereld. Hoe we juist nu lessen kunnen trekken en kunnen kijken hoe we een veerkrachtige wereld kunnen bouwen die in staat is om met deze en andere uitdagingen om te gaan.

Gedurende deze sessie is er ook aandacht voor Noord-Nederland. Aan zijn verhaal worden regionale ontwikkelingen toegevoegd.

Spreker Jo Caudron

Jo Caudron is al jaren actief als digitaal ondernemer en betrokken bij meer dan 2 dozijn digitale bedrijven. Sinds 10 jaar is hij transformatie-strateeg. Met zijn innovatiebedrijf Scopernia helpt hij organisaties in heel Europa en het Midden-Oosten. Jo heeft ondertussen verschillende boeken op zijn naam staan die allemaal een bron van inspiratie zijn voor individuen, bedrijven en beleidsmakers in deze transformatieve tijden. In 2019 presenteerde hij het boek De wereld is rond. Een optimistisch plan voor transformatie van business en maatschappij. Hierover sprak hij tijdens het vijfjarig bestaan van IT Academy Noord-Nederland in MartiniPlaza. Zijn boek is in april 2020 verkozen tot Managementboek van het jaar 2020.

Aanmelden

Wij nodigen u graag uit voor dit webinar. Aanmelden kan tot en met 22 juni (vol = vol) via onderstaande knop en verlopen via de IT Academy. Ruim voor aanvang ontvangen deelnemers per e-mail een link waarmee inloggen mogelijk wordt. Deze link wordt verstuurd vanuit de IT Academy en kan niet gedeeld worden met anderen, het is een unieke link. Voor deze sessie wordt gebruik gemaakt van Zoom. Installeren van Zoom is nu al mogelijk, klik hier.

Let op: Na inschrijving versturen wij een automatische bevestiging per e-mail (kan in spambox belanden).